Hjem » Kurser

Kurser

Kurser

Jysk Fritid uddanner både flaskedykkere og fridykkere inden for Scuba Schools International (SSI), som begge har 3 niveauer. Det første niveau er indgangen til at begynde dykning og kan startes fra 10 år dog med nogle restriktioner såsom dybde og ledsagelse under dyk.

Jysk Fritid, Hjerm tilbyder en bred vifte af spændende uddannelser indenfor SSI, fra begynder til de mere krævende uddannelser. (Jysk Fritid, SSI)

Finder du ikke hvad du søger, så kontakt os, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig.

Scuba Schools International (SSI)

The Scuba Schools International (SSI) globale netværk er en af de største styrker for en organisation som SSI og i mere en 45 år, har SSI sørget for træning, uddannelse og certificering af dykkere, dykkerinstruktører og driver dykkercentre over hele verden og det hele startede i 1970.

SSI har løbende udvidet og vokset til at omfatte mere end 30 “Service Centers” og er repræsenteret i mere end 110 lande med over 2800 “International locations” og undervisningsmateriale på mere end 30 forskellige sprog.

SSI har en høj trovædighed og tillid blandt dykkere og vores kompromisløse standarder og fokuserede metodologi, er de primære årsager til vores succès. Du kan se dine mulighed for at lære at dykke hos SSI eller udvide dine færdigheder.

Jysk Fritid lægger meget vægt på at alle elever føler sig trygge i det nye marine miljø og der er fokus på at lære sikkerhedsrutinerne og derefter arbejde sig frem mod at nyde de næste dyk og få nogle gode oplevelser.

Events

Vi laver også kurser og events i fridykning, undervandsjagt, poltearbend, og prøvedyk. Herudover arrangeres også ture til udlandet, mest til Malta og kom ned og hør nærmere om mulighederne, hvis du har lyst til at prøve et andet farvand end det danske.

Du kan også kontakte Brian Andersen direkte på brian@jyskfritid.dk

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.