Hjem » Butik

Butik

Butikken

Vi har en lang række af produkter inden for undervandssport som f.eks. undervandsjagt (UV-Jagt), men også udstyret til fridykkeren, som også har mulighed for at få en god solid  uddannelse igennem SSI.


Jysk Fritid forhandler alt udstyr til brug for flaskedykkeren, og ligesom udstyret til undervandsport, så udvælger vi udstyr, der er kendetegnet ved en høj kvalitet, så du kan være sikker på dit udstyr, når du dykker.

Vi kan matche de fleste priser og har en bedre service end de udenlandske webshops, hvorfor det er en god idé at kigge forbi butikken og få prøvet udstyret af før køb og du kan endda låne udstyr med (mod depositum), så du ikke ender op med det forkerte udstyr.

Det største del ved nyt (eller brugt) udstyr er, at det passer og du føler dig tryg ved at bruge det under dyk.

Udvalg af udstyr

Der kan findes produkter fra primært udstyr fra Scuba Pro og Bare Sports til flaskedykning og herudover udstyr fra bl.a. Aqua-lung, Oceanic, Sporasub og Suunto.

Fridykning og undervandsjagt udstyr er primært fra Ömer og Picasso, men der er også udstyr at finde fra Sporasub, Rob Allen og Salvimar.

Butikken er let overskueligt indrettet, opdelt i grupper, så det er let at finde varerne du søger og vi råder over ca 100 m2 butik og undervisningslokale.

Vi har alt til den aktive dykker uanset om du er til flaskedykning eller fridykning og arrangerer også gerne ture i f.eks. Limfjorden efter et par hummere eller krabber.

Hvis du har nogle spørgsmål er du altid velkommen til at ringe, smide en mail eller kigge ud.

Vi kan også findes på facebook, hvor du også kan skrive og telefonnumrene kan findes nederst på siden.

Betjening i butikken

Du vil fortrinvist blive betjent af Gregers, som er den ene halvdel af Jysk Fritid og du er altid velkommen til at skrive direkte til mig (gregers@jyskfritid.dk) eller ringe.

Jeg er uddannet CMAS** dykker og har også forsøgt med lidt undervandsjagt, men mest flaskedykning over en stor del af verden. Jeg dykker hovedsagligt i Danmark, men har også været på Malta, Philippinerne, Thailand og i Norge, Ægypten og Portugal

Du er velkommen ud og få nogle gode råd til udstyr, og evt. prøve det af inden du køber eller få et kig på hvad du lige står og mangler.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.