Hjem » Udlejningsvilkår

Udlejningsvilkår

Afhentnings og returneringsvilkår

Fredage kl. 16 :00 – 18:00
Øvrige tider efter aftale

OBS: Vær opmærksom på, at der i højsæsonen kan være weekender hvor vi ikke kan leje udstyr til dykning og uv-jagt. Booker du i en weekend, hvor udlejning ikke kan lade sig gøre, vil vi kontakte dig. Vi anbefaler at kontakte butikken, inden du kommer forbi for at leje.

Weekend udstyr skal afhentes fredag.

Hverdage (mandag-torsdag) = 1 dag

Lejes udstyret fredag, er det altid weekendleje, medmindre andet aftales.

Weekend leje = 3 dage

Udstyret hentes inden for udlejningens åbningstid fredag eller efter aftale og returneres senest mandag eller efter nærmere aftale.

1 uges leje = 7 dage

Udstyret hentes inden for udlejningens åbningstid fredag eller efter aftale og returneres senest næste fredag eller efter nærmere aftale.

Ekstra dag

Lejer du udstyret ekstra dag(e), tillægges dag(e)s leje i prisen og kun efter aftale.

Reservering af udstyr

Du kan IKKE komme ind og prøve noget udstyr for derefter at reservere bestemt udstyr / str. på forhånd, men du kan sende en mail med hvilket udstyr og ca. str. du skal bruge og vi vil tjekke om der er nok udstyr til at vi på udlejningsdagen kan sammensætte et sæt.

Pakning af udstyr

Jysk Fritid pakker udstyret til dig og det kræver at der er sendt en mail med de str. der skal bruges.

Andre udlejningsvilkår

Tjek af udstyr

Udlejer er selv ansvarlig for at tjekke: at udstyret fungerer, at str. er rigtige, at højre / venstre handsker er udleveret, at der er luft på tank etc.

Skylning af udstyr

Udstyret skal være skyllet i ferskvand og rent for sand og snavs ved returnering. Hvis det ikke er skyllet / rent, vil vi afregne 100,- pr. sæt udstyr for at skylle udstyret.

Udstyrsproblemer

Går udstyret i stykker under en udlejning og det ikke er selvforskyldt, så kan lejer få udstyret repareret eller leje nyt på destinationen. Jysk Fritid vil refundere denne omkostning, hvis udlejer får en faktura på reparation eller udlejningen. Dog maksimalt det beløb, som er betalt for at leje udstyret. Ved større sager skal Jysk Fritid kontaktes for godkendelse.

Ubrugt udstyr

Der refunderes ikke penge for ubrugt udstyr.

Mistet udstyr

Mister du noget udstyr afregnes den vejl. udsalgspris på produktet.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.