Hjem » Rejser

Rejser

Rejser

Den fantastiske middelhavsø Malta, der ligger syd for Sicilien er et typisk rejsemål, som Hjerm Sportsdykkercenter tager til.

Vi laver typisk rejser, som inkluderer “Open Water Diver” certifikat med indkvartering, dyk og leje af dykkergrej.

Herudover laver vi også pakkeløsninger, som typisk er med indkvartering i lejlighed, dyk og leje af dykkergrej, hvis det ønskes. Hertil kommer transport til og fra dykkerstederne i en lejet bil.

Der er typisk arrangeret en eller anden form for fællesspisning og madlavning som en social aktivitet, men det kan også lade sig gøre at spise på restaurant.
Forplejning og udgiften hertil deles vi om.

Der planlægges ture til Malta løbende henover året og du kan kontakte Brian (brian@jyskfritid.dk) for at høre mere.

Malta

Vi tager ofte til Malta og gennemfører uddannelser til både flaskedykning og fridykning, hvor vandet er en del varmere og der kan findes forhold, som passer til alle typer af dykkere enten under uddannelser eller mere erfarne dykkere.

Der kan også gennemføres yderligere specialisering såsom “Deep Diving” og Nitrox, hvor der åbnes for muligheden, for at anvende iltberiget luft på til 40 % oxygen og som giver en mindsker ophobning af nitrogen.

Deep diving giver mulighed for at bygge ovenpå “Advanced Open Water”, og dermed kan der dykkes til maksimalt 40m, hvor ADW kun giver adgang til 30m.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.